Portofoliu


III

Faliment

WORLD PARK SRL


Stare dosar: Dosare inchise

Numar Dosar Insolventa: 43706/3/2012

Instanta : Tribunalul Bucuresti

CUI societate : 28014049

Nr. de ordine in RC : J40/1392/2011

 

S.C. WORLD PARK  S.R.L  s-a infiintat in cursul anului 2011, in scopul desfasurarii unor activitati economice care au ca obiect principal de activitate “parcuri de distractii ”

In luna iunie 2011 s-au demarat lucrarile pentru amplasarea rides-urilor, lucrandu-se intens pentru terminarea parcului. In  data de 16 octombrie 2011 a avut loc “Marea deschidere”. Datorita conditiilor meteo nefavorabile in luna decembrie 2011 parcul s-a inchis si a fost pregatit pentru deschiderea din 2012.

In anul 2012 parcul s-a deschis in luna aprilie si a functionat pana in luna noiembrie .

Din cauza normativelor nationale in constructii legate de riscul seismic au fost necesare investitii superioare celor prevazute initial, investitii suportate din credit furnizori.

Pe fondul crizei economice si a conditiilor meteo nefavorabile si in ciuda actiunilor de marketing agresive numarul de vizitatori a fost cu 70% mai putin decat cel preconizat in studiul de fezabilitate, cu un consum per vizitator mai mic cu 20%.

In aceste conditii incasarile au determinat un rezultat financiar insuficient pentru plata datoriilor contractate pentru realizarea acestui proiect, determinand o presiune majora din partea creditorilor asupra societatii .

In acest context s-a solicitat insolventa pentru conceperea si implementarea unui plan de reorganizare ce tine cont de realitatea economica si poate duce la achitarea tuturor datoriilor . 

 

Inapoi