Portofoliu


III

Faliment

REDAC SRL


Stare dosar: Dosare inchise

 Numar Dosar Insolventa: 8187/63/2013

Instanta: Tribunalul Dolj

CUI societate: 11392104

Nr. de ordine in RC: J16/38/1999

REDAC reprezinta unul dintre cei mai puternici dealeri RENAULT,DACIA,NISSAN in domeniul auto din Romania, cu activitate principala in zona Olteniei. Fondata la Craiova in martie 1999, compania a devenit in 2013, dupa 14 ani de activitate, liderul pieţei auto din aceasta zona.Obiectul de activitate al societatii  : Comert cu autoturisme si autovehicule usoare ( sub 3,5 tone). 

REDAC urmareste conceptul modern de "dealer full service", oferind clienţilor sai o varietate de servicii foarte extinse si confortul ca pot gasi toate serviciile legate de cumpararea/repararea unui autoturism intr-o singura locaţie, prin infiintarea unui “Centru zonal de vanzari piese schimb si service” in anul 2001.
Compania se intinde pe o suprafaţa de peste 17 000 mp şi cuprinde:
  - 3 showroom-uri (Dacia,Renault,Nissan
 - service-ul care are ateliere ultrautilate cu echipamente si aparatura de ultima generaţie pentru intervenţii mecanice si  electrice;
 - o secţie mecanica ce are 20 de posturi de lucru;
 - o secţie de tinichigerie ce are 10  posturi de lucru;
 - o secţie de vopsitorie dotata cu:
 - 4 staţii de pregatire pentru vopsitorie;
 -  3 cabine de vopsit marca BLOWTHERM.
 - o staţie ITP unde pot fi efectuate inspecţiile tehnice periodice inclusiv pentru autoturismele de teren 4x4 W şi autoutilitare;
 - un depozit de piese de schimb şi doua spalatorii automate.
            Toata aceasta investiţie insumeaza peste 6 milioane euro.
            Dotarea cu aparatura moderna de ultima generaţie, precum şi cu personal specializat, instruit şi autorizat de catre producatori a determinat ca unitatea noastra sa fie agreata si autorizata sa execute lucrari de service de catre:
 -Automobile DACIA S.A. Piteşti;
 -RENAULT Romania S.A.;
 -NISSAN Romania S.A.;
 -Registrul Auto Roman.
            Incepand cu luna Mai 2009, Sistemul de management al calitaţii ISO 9001:2008 implementat in cadrul firmei a fost certificat si de catreTUV RHEINLAND Romania.
            S.C. REDAC S.R.L. mai pune la dispoziţia clientilor sai serviciul de comercializare a autovehiculelor de ocazie, respectiv: Renault Ocazie.
 
 

 

Inapoi