Portofoliu


III

Faliment

EUROGAMA INVEST SRL


Stare dosar: Faliment

Numar Dosar Insolventa: 46887/3/2012

Instanta : Tribunalul Bucuresti

CUI societate : 6230769

Nr. de ordine in RC : J40/17849/1994

 

Eurogama Invest SRL a fost înființată  la data de 03.10.1994. Obiectul principal de activitate este “1721-Fabricarea hartiei si cartonului ondulat si a ambalajelor din hartie si carton”.

 

Initial societatea a fost o agentie de lucrari tipografice apoi treptat a inceput sa achizitioneze echipamente. Cu ajutorul institutilor bancare si de leasing societatea a dobandit majoritatea mijloacelor fixe detinute.

 

Societatea ofera si servicii in  domeniul grafică și design, copiere de pe film, tipărirea şi operaţiunile post-press ca ştanţare, laminare, pliere, lăcuire, laminare plastic, dar şi operaţiunile de livrare.

 

Societatea dispune de spatii de productie si depozitare precum si  de echipamente de calitate  cu care poate acoperi ciclu de operaţiuni legate de un anumit material tipărit (de exemplu îndosariere, ambalare, etc).

 

SC EUROGAMA INVEST SRL, pentru a se adapta pietei, s-a orientat catre printuri promoționale, ambalare duplex sau cu carton ondulat, și laminat , serigrafie,  produse injectate și termoformate din material plastic.

 

 Societatea detine active imobilizate: cladiri, terenuri si echipamente.

SC EUROGAMA INVEST SRL face parte dintr-un grup de societati care  își desfășoară activitatea în 3 locații: București, Timișoara, Rociu-Arges .

 

Ca urmare a cererii formulate deS.C. GDF SUEZ ROMANIA S.A. si ca urmare a respingerii contestatiei formulate de debitoarea SC EUROGAMA INVEST SRL cu sediul social in Calea Rahovei nr. 240, bl. Corp C14, sector 5, Bucuresti, CUI 6230769, J40/17849/1994, conform sentintei civile nr. 2920 pronunţată de Tribunalul Bucuresti  secţia a VII-a  Civila in sedinta publica din data de 20.03.2013  în dosarul 46887/3/2012  a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei prevăzută de Legea 85/ 2006, cu modificările şi completările ulterioare şi a numit ca administrator judiciar pe Euro Insol SPRL.

 

Societatea a intrat in insolventa deoarece excedentul de numerar pe care il genea afacerea era mult mai mic decat obligatiile de plata catre furnizori, banci si institutii financiare nebancare.

SC EUROGAMA SRL a contestat starea de insolventa ceruta de creditorul S.C. GDF SUEZ ROMANIA S.A. in aceste conditii nu mai are dreptul sa depuna vre-un plan de reorganizare,  in temeilul art. 33, alin.2 “ In termen de 10 zilede la primirea copiei, debitorul trebuie sa conteste, fie sa recunoasca existent starii de insolventa. Daca debitorul contesta starea de insolventa , iar contestatia sa este ulterior respinsa, el nu va mai avea dreptul sa solicite reorganizarea judiciara”;

 

Lista stocuri marfa Eurogama Invest SRL

Lista mijloace fixe Eurogama Invest SRL

Lista active imobiliare Eurogama Invest SRL

Anunt licitatie bunuri mobile

Anunt licitatie imobile

Anunt licitatie teren Rociu

Inapoi