Portofoliu


III

Faliment

PREMIER PALACE SRL


Stare dosar: Reorganizare judiciara

Numar Dosar Insolventa: 14395/3/2015

Instanta : Tribunalul Bucuresti

CUI societate : 18830740

Nr. de ordine in RC : J40/11084/2006

 

Complexul  Premier Palace a fost infiintat in anul 2006 si este primul complex de tip  Spa & Resort  de 5 stele din Bucuresti.

Localizat in partea de vest a orasului, zona  capata energie si forma intr-un ritm rapid dand o conotatie ascendenta tutror formelor de business.

Dispune de 5 tipuri de camere care pot satisface si cele mai exigente  gusturi (single, dubla standard twin si matrimonial, dubla executive, dubla de lux si apartamente), totalizand un numar de 80 de spatii de cazare. Pentru serviciile de restauratie – complexul dispune de 2 restaurante si 2 baruri situate la ultimele etaje oferind o vedere panoramica a zonei.

Construcţia în care se află hotelul este realizată în manierea modernista şi este finisată cu marmura, tratat cu bosaje, ancadramente, piastrii şi fier forjat.

Ca urmare, activitatea Complexului  este structurată funcţional pe nivele, după cum urmează:

Corp 1 - Hotel, Restaurant, 2 Baruri (1, 5) - Lounge Bar, Fly Bar

Hotelul Premier Palace este  cel mai nou hotel de 5 stele din Bucuresti oferind maximum de confort si relaxare. Acesta dispune de 60 de camere amenajate in stil modernist dintre care 1 camera pentru persoane cu dizabilitati, 3 camere single, 24 camere matrimoniale, 20 camere twin, 8 camere executive si 4 apartamente. Toate camerele sunt dotate conform standardelor de 5 stele.

Hotelul este structurat pe 5 etaje.

Parterul, cu o suprafata utila de 1050 mp, gazduieste receptia hotelului, Restaurantul Modigliani si bucataria acestuia. Restaurantul Modigliani, amenajat in stil art nouveau cu elegante vitralii, coloane placate cu onix si mobilier din lemn masiv, are o capacitate de 200 locuri. Restaurantul impresioneaza prin rafinamentul finisajelor oferind un mix de exceptie intre bucataria moderna si cea clasica.

La etajul 1, cu o suprafata utila de 900 mp, se regasesc 11 camere: 1 camera pentru persoane cu dizabilitati, 1 camere single, 5 camere matrimoniale, 4 camere twin, si Lounge Bar care isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera relaxanta.

Etajele 2, 3, 4 cu suprafete utile de 700 mp fiecare, gazduiesc 41 din camerele hotelului (2 camere single, 19 camere matrimoniale, 16 camere twin, 1 camera executive si 3 apartamente).

La etajul 5, cu o suprafata utila de 600 mp, se afla 8 camerele din care 7 executive si 1 apartament. Tot la acest etaj se gaseste si Fly Bar deschis pentru oaspetii hotelului cat si pentru cei din afara acestuia.

Corp 2 - 20 camere, Restaurant, Bar, Centru SPA Wellness, Centru de conferinte,

La parter, cu o suprafata utila de 500 mp, regasim o receptie, spatii comerciale, spatiu dinamic de fitness (dotat cu aparatura de ultima generatie) si intrarea piscinei.

La etajele 1 si 2, cu suprafete utile de 450 mp fiecare, se afla Centrul SPA Beauty & Wellness. Acesta a adunat intr-un singur loc filosofia relaxarii, cele mai noi concepte despre sanatate inspirate din stilul de viata al popoarelor asiatice si nordice, totul intr-un décor luxuriant de 5 stele.

Etajele 3 si 4, cu suprafete utile de 430 mp fiecare, gazduiesc 20 de camera executive.

Centrul de conferinta de la etajul 5, cu o suprafata utila de 430 mp, va asigura suport logistic, servicii complete si facilitati pentru organizarea de conferinte, training-uri, lansari de produse sau întâlniri de afaceri. Acesta este dotat cu dispozitiv de control al temperaturii, beneficiind de lumina naturala. 

Facilitati: sala de conferinta multifunctionala cu panouri amovibile, flipchart, ecran de proiectie si conexiune internet, videoproiector, retroproiector, laptop, imprimanta, LCD, echipament de sonorizare

La etajul 6, cu o suprafata de 400 mp, regasim Restaurantul Panorama care isi asteapta oaspetii intr-un cadru elegant si distins unde servirea mesei va fi un rasfat cu delicatese traditionale si internationale.

Tot la etajul 6 se afla si barul Sky cu o priveliste panoramica deosebita.

La data de 11 mai 2015 Tribunalul Bucuresti admite cererea debitorului SC PREMIER PALACE SRL de deschidere a procedurii generale a insolventei si fixeaza urmatoarele termene:

 - Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitoarei este 26.06.2015

 - Termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea si publicarea in BPI a tabelului preliminar de creante este 17.07.2015.

 - Termenul pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv al creanţelor este 12.08.2015.

 -  Adunarea creditorilor: 23.07.2015.

 

Inapoi