Perioada observatie


III

Faliment

Grenoui Investment SA


Stare dosar: Perioada observatie

Numar Dosar Insolventa: 7977/3/2015

Instanta : Tribunalul Bucuresti

CUI societate : 17683188

Nr. de ordine in RC : J40/10498/2005

 

 

Portofoliul rezidential al GRENOUI INVESTMENT S.A. este alcatuit din aproximativ 160 de apartamente si este impartit in 5 complexuri rezidentiale.

Toate apartamentele fac parte din stocul de constructii noi (agentiile imobiliare considera  constructiile dupa 2001 ca fiind noi). Sunt apartamente de calitate, construite de dezvoltatori calificati. Locatiile sunt accesibile, exista transport public, scoli si diverse facilitati si au fost alese strategic in mai multe parti ale capitalei pentru a reduce riscul. Portofoliul societatii cuprinde atat apartamente complet mobilate cat si apartamente nemobilate, pentru a  atrage o gama mai larga de potentiali chiriasi.

Apartamentele sunt situate in urmatoarele complexuri imobiliare:

  1. COSMOPOLIS
  2. ROSE GARDEN
  3. PRIMAVARA GHENCEA
  4. GREEN LAKE
  5. FELICITY

PROIECTUL REZIDENTIAL COSMOPOLIS este situat la 20 minute de cartierul Doamna Ghica, departe de centrul orașului. Proiectul este conceput ca un oras european in miniatura, linistit si plin de spatii verzi. In 2009, au fost livrate primele unitati in Cosmopolis. În prezent, compusul include 1.400 de unități locative. Grenoui Investment S.A. detine in Cosmopolis 62 de apartamente si 67 locuri de parcare supraterane.

PROIECTUL REZIDENTIAL ROSE GARDEN este situat pe Bld. Colentina in zona Obor. Zona Obor este o zonă rezidențială și comercială densă în București, cu acces ușor la centrul orașului, datorită stației de metrou din apropiere Obor, tramvai, troleibuz si autobuz. Rose Garden a fost livrat începând cu anul 2008 și are 11 cladiri cu 908 apartamente. 1994. Grenoui Investment S.A. detine 51 de apartamente în Rose Garden, 60 locuri de parcare subterane și 61 de spații de depozitare.

PRIMAVARA GHENCEA este situat în Drumul Taberei, în partea de vest a Bucurestiului. Complexul este format din 3 clădiri de apartamente. Unitățile sunt dotate cu terase (1/2 inchise, 1/2 deschise). Există 331 de locuri de parcare subterane pentru rezidenți și vizitatori. Primavara Ghencea a fost livrat în 2009. Grenoui Investment S.A. detine 38 de apartamente in Primavara si 39 de locuri de parcare: 20 subterane si 19 supraterane.

GREEN LAKE este un proiect imobiliar de 110.000 metri patrati situat in nordul Bucurestiului si include o serie de locuinte incepand de la single- vile de familie și terminând cu studiouri in cladiri de apartamente. Green Lake este construit pe malul lacului Grivita, cu un lac deschidere de 225 de metri. In Greenlake Complex rezidential, Grenoui Investment S.A. detine 6 apartamente, 8 locuri de parcare subterane si 6 camere de depozitare.

PROIECTUL REZIDENTIAL FELICITY este situat in nordul Bucurestiului, in apropierea Padurii Baneasa. Clădirile Felicity includ spațiu la subsol, parter, 4 etaje suplimentare și un penthouse. Complexul include 324 de apartamente moderne. Primele apartamente din Felicity au fost livrate în 2009.In Felicity, Grenoui Investment S.A.  detine 3 apartamente si 3 locuri de parcare in subteran.

Tabelul Preliminar  al creantelor impotriva averii debitorului GRENOUI INVESTMENTS S.A.

Raport de activitate al administratorului judiciar aferent lunilor mai - iunie 2015

Raport de activitate al administratorului judiciar septembrie 2015

Inapoi