Faliment


III

Faliment

AGETAPS S.R.L.


Stare dosar: Faliment

Numar Dosar Insolventa: 4785/62/2015

Instanta : Tribunalul Brasov

CUI societate : RO 5368900

Nr. de ordine in RC : J08/715/1994

 

Agetaps este o societate cu tradiție în Brașov, înființată în 1994. Si-a început activitatea cu transport internațional de mărfuri și telecomunicații. Dezvoltându-se permanent, în 2004 începe activitatea de construcții industriale, confecții din PVC și aluminiu cu geam termopan și lucrări de infrastructură. În prezent, ponderea cea mai mare din cifra de afaceri o reprezintă activitatea de construcții.

Compania activează pe piața Construcțiilor Industriale din România încă din anul 1994, cu o experiență dobândită de-a lungul a două decenii. În toată această perioadă a investit în calificarea personalului, perfecționarea metodelor de lucru, și în perfecționarea tehnologiilor folosite în procesele de construire.
Societatea este specializată în fabricarea și montarea de hale industriale și construcții civile, moderne, executate pe strucutură metalică cu închideri din panouri din poliuretan sau vată minetală tip sandwich, table cutata cu izolație din vată minerală sau zidarie, modernizări și construcții conform normelor europene.

Agetaps ofera si alte servicii cu ar fi:

  • transporuturi interne și internațional de marfă;
  • inchirieri utilaje;
  • statie sortare agregate;

Ca o recunoaștere firească a calitații lucrarilor, Agetaps detine certificate de calitate precum și numeroase alte distincții; este certificată:

  • ISO 9001 : 2000
  • ISO 14001 : 2005
  • OHSAS 18001 : 2004

 

 

Inapoi